Brezplačna delavnica - »Osnove vodenja in upravljanja podjetja«, Maribor

Brezplačna delavnica - »Osnove vodenja in upravljanja podjetja«, Maribor

18. 10. 2022

Datum: 26. oktober 2022, od 15.00 do 18.00 ure

Kraj: Tovarna podjemov (1. nadstropje), Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, Maribor

Nihče se ne odloči, da bo slab vodja. Vsak pa lahko poskrbi, da se mu to ne zgodi.

Kako lahko dosežem večji uspeh pri uvajanju sprememb in prilagajanju spremembam s pogumnim sprejemanjem odločitev in motiviranjem tima?

Kako lahko bolje izkoristim nove priložnosti s pozitivnim odnosom do sprememb, povečanjem osebne energije in motivacije ter okrepljenim sodelovanjem v timu?

Kako lahko spodbudim aktivnosti preko povečanja osebnega vpliva v razpravah in uspešnega uvajanja sprememb, idej in ciljev sodelavcem?

Pridruži se na brezplačni delavnici s področja vodenja in upravljanja.

Kaj te bodo naučili?

V okviru delavnice se boste osredotočili na:

  • Spoznavanje načel vodenja ter ključnih nalog in kompetenc vodij
  • Ustvarjanje osebne vizije za pozitivne rezultate
  • Upravljanje s spremembami v organizaciji, ki jih prinaša hitra rast
  • Ozaveščanje lastnega vpliva

Delavnica je namenjena posameznikom, ki imate za dolgoročni cilj močno in suvereno vodenje za razvoj zavzetih sodelavcev in dolgoročno uspešno podjetje skozi aktivnosti: kako motivirati sebe in kako druge, osebna rast, krepitev čustvenih in socialnih kompetenc vodje, razvoj in ohranjanje zaupanja, izboljšani rezultati pri delu s sodelavci, vzpodbujanje samoiniciativnosti, ciljne usmerjenosti in razvoja, kako učinkovito uvajati spremembe, odgovornost za lasten razvoj, grajenje pozitivne in v razvoj usmerjene kulture podjetja.

Kdo je Boštjan Stražar?

Boštjan je certificirani poslovni trener v Hansen Beck Slovenija z več kot 20-letnimi izkušnjami s področja prodaje & marketinga ter vodenja in upravljanja, večinoma znotraj IT industrije. V več kot 20 letih dela v Microsoftu je pridobival svoje izkušnje z rastjo od sodelavca v ekipi do vodje ekip različnih velikosti, bodisi z vodenjem lokalnih in regionalnih ekip ali večjih virtualnih ekip v regiji Srednje in Vzhodne Evrope, gradnjo visoko učinkovitih ekip in sodelovanjem na različnih ravneh organizacije. Bil je tudi redni govornik na Microsoftih internih in zunanjih dogodkih. Vodi in izvaja razširjen program 6 dnevnic Vodenje in upravljanje 1.0.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj