Mateja Bizjak

SPOT Svetovanje Goriška

Mateja Bizjak, SPOT svetovalka

 

Tel: (05) 374 39 11

E-naslov: mateja.bizjak@icra.si

Uradne ure: ponedeljek, torek in petek, od 10.00 do 14.00 ure, sreda od 13.00 do 17.00 ure.

Specializirana področja: usposobljena sem za osnovno podjetniško svetovanje in informiranje. Poleg tega se lahko name obrnejo delujoči in potencialni podjetniki, ki iščejo rešitve z naslednjih področij:

  • priprava projektnih predlogov,
  • izvajanje projektov,
  • pridobivanje virov za izvajanje investicij,
  • izdelava investicijskih dokumentov,
  • trženje in tržno komuniciranje,
  • razvojno delovanje v lokalni skupnosti.
Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija

Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija je bila ustanovljena leta 1999, skupaj s še tremi razvojnimi agencijami v regiji je od leta 2000 povezana v Severnoprimorsko mrežno regionalno razvojno agencijo.

 

Vključujoče sodelovanje z deležniki iz različnih področji in okolji nam omogoča, da pripravljamo in izvajamo razvojne projekte, ki puščajo pozitivne rezultate v okolju in izboljšujejo življenje prebivalcem.

 

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja. 

Med področji delovanja ICRA je tudi podjetništvo.

Nudimo celovito podporo bodočim in obstoječim podjetnikom (mikro, mala in srednje velika podjetja). Usposobljeni svetovalci redno spremljajo novosti z različnih področij, zakonodajo, razpise in druge novosti, ki bi za vas lahko bile aktualne. Smo del SPOT svetovanja v Severno Primorski regiji. Skrbimo za povezovanje različnih institucij in vzpostavljamo partnerstva za spodbujanje podjetništva na lokalni in regionalni ravni.