Marko Vukobrat

SPOT Svetovanje JV Slovenija

Marko Vukobrat, podjetniški mentor

 

Tel: 040 602 480

E-naslov: marko.vukobrat@rc-nm.si

Uradne ure: od 7.00 do 11.00 ure

Specializirana področja: poleg osnovnega poslovnega svetovanja oziroma mentoriranja mentor podpira ekipe pri kreiranju razširljivih poslovnih modelih, pripravah na investicije, na pravnem področju in kadrovskem managementu ter inovativnih prodajnih pristopih.

Razvojni center Novo mesto d.o.o.

 

Razvojni center Novo mesto d.o.o. je osrednja razvojna institucija v regiji Jugovzhodna Slovenija. Naše poslanstvo je razvoj podpornega okolja za rast podjetništva in nastanek delovnih mest ter omogočanje trajnostnega razvoja lokalnih skupnosti za kakovostno življenje prebivalcev regije.

 

V okviru podjetništva opravljamo podjetniška svetovanja in izobraževanja, omogočamo pridobitev ugodnejših bančnih kreditov in garancij za razvoj podjetništva preko Garancijske sheme za Dolenjsko, nudimo pomoč pri pridobivanju ustreznih kadrov skozi štipendijsko shemo, ponujamo ustrezne prostore za zagon startup-ov in mladih podjetij, coworking ter najem sejnih dvoran. Nudimo tudi pripravo razpisne dokumentacije in poslovnih načrtov.

 

Odličnost, ustvarjalnost, sodelovanje, učinkovitost in odzivnost so temeljne vrednote, ki predstavljajo naš cilj in našo pot.