Evelin Krstič Lukek

SPOT Svetovanje Osrednjeslovenska

Evelin Krstič Lukek, SPOT svetovalka

 

Tel: (01) 72 19 370

E-naslov: evelin.krstic@domzale-ooz.si

Uradne ure: ponedeljek, torek in petek od 10.00 do 14.00 ure ter sreda od 13.00 do 17.00 ure, ob četrtkih ni uradnih ur.

Specializirana področja: vsi VEM postopki: registracija s.p.-ja, prijava davčnih podatkov, svetovanje glede dejvanosti, ki jih opravlja podjetnik in pridobitev ustreznega obrtnega dovoljenja  (če je potrebno), prijava v zavarovanje; registracije enoosebne in večoosebnne d.o.o., priprava osnutka sklepa skupščine pri večoosebnih družbah, v kolikor gre za spremembo glavne dejavnosti, imena podjetja ipd. in se posledično spremeni ustanovni akt, priprava osnutka pogodb o zaposlitvi.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Domžale (OOZ Domžale)

Skupaj z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije predstavljamo najboljši servis za obrtnike in podjetnike.

 

Svetovalna dejavnost OOZ Domžale obsega širok nabor storitev. Članom nudimo informacije in krajše nasvete brezplačno, kot so nasvet na davčnem področju, na področju upravljanja s kadri ali vodenja podjetij, gospodarskega in civilnega prava, računovodstva ali marketinga.

 

Prav tako nudimo storitve Storitve VEM točke: registracija s.p., enoosebnih, večosebnih d.o.o., sprememba, prijave/odjave v zavarovanje M1, M2, M12, spremembe M3, itd. Na OOZ Domžale organiziramo izobraževanja in strokovna izpopolnjevanja, usposabljanja, tečaje in strokovne dogodke, ki so namenjena podjetnikom in obrtnikom.

 

Pri nas lahko tudi  najamete sodobno opremljeno dvorano za izobraževanje ali drugačne poslovne dogodke, se prijavite na brezplačni tedenski bilten ali izkoristite možnost oglaševanja v naših medijih - v tiskanem glasilu CEH, ki izhaja vsak mesec in ga pošiljamo na več kot 1000 naslovov oz.  na naši spletni strani v obliki bannerja ali bodite del enega od naših mnogih dogodkov, ki jih organiziramo skozi vse leto.