Danijela Uran

SPOT Svetovanje Koroška

Danijela Uran, podjetniški mentor

 

Tel: 040 471 203 in 059 085 183

E-naslov: danijela.uiran@rra-koroska.si

Uradne ure: ponedeljek, torek in petek od 10.00 do 14.00 ure, sreda od 13.00 do 17.00 ure.

Specializirana področja: poleg osnovnega svetovanja, se podjetniki iz naše regije, lahko obrnejo name, če jih zanimajo rešitve iz naslednjih področij: izdelave poslovnega načrta, marketinga in prodaje, vodenja podjetja, gospodarskega in statusnega prava, upravljanja s človeškimi viri, družbene odgovornosti podjetij, socialnega podjetništva, internacionalizacije podjetij, spodbud s strani države, ter davkov in računovodstva.

Poleg osnovnega podjetniškega svetovanja, so moja močna področja nastopi na poslovnih dogodkih tako doma kot v tujini, pomoč podjetnikom pri pripravi in izvedbi B2B sestankov v okviru mednarodnih poslovnih dogodkov. Izvedba delavnic za potencialne in obstoječa MSP podjetja kot tudi pomoč pri pripravi davčnega obračuna za podjetnike.  

Podjetnikom lahko pomagam pri reševanju problemov iz področij managementa, organizacije in človeških virov.

RRA Koroška d.o.o. - Mrežni podjetniški inkubator Koroška (MPIK)

 

V okviru Regionalne razvojne agencije za Koroško že od leta 2011 deluje MPIK - Mrežni podjetniški inkubator Koroška.

 

V sodelovanju z občinami Ravne na Koroškem, Slovenj Gradec, Radlje ob Dravi in Dravograd omogočamo ugoden najem proizvodnih in pisarniških prostorov za mlada podjetja.

 

Ker pa je za uspešen zagon in rast podjetij potrebno še kaj več kot le prostor, MPIK ponuja tudi vsebinske podporne aktivnosti za potencialne podjetnike in podjetja.

 

Med ključnimi so brezplačna podjetniška mentoriranja, strokovne delavnice, družabni dogodki ter Natečaj za najboljše poslovne ideje, pri čemer sodelujemo s široko paleto partnerskih institucij in strokovnjakov.

 

Naša vizija je vsem podjetnim omogočiti, da na Koroškem dobijo ustrezno podporno okolje za razvoj svojega (startup) podjetja.