Mihael Leskovar

SPOT Svetovanje Osrednjeslovenska

Mihael Leskovar, podjetniški mentor

 

Tel: (01) 588 13 00

E-naslov: miha.leskovar@gea-college.si

Uradne ure: od ponedeljka do petka od 9.00 do 15.00 ure

Specializirana področja: Kot izkušen startup mentor, se osredotočam na celostno podporo podjetnikom, ki želijo razvijati svoje poslovne ideje in uresničiti svoj podjetniški potencial. Moje močne točke vključujejo razvoj in izboljšanje poslovnih modelov, kjer podjetnikom pomagam pri oblikovanju trdnih temeljev za njihovo poslovanje. Posebno pozornost namenjam tudi krepitvi podjetniške miselnosti, ki je ključna za uspešno soočanje z izzivi in priložnostmi, s katerimi se srečujejo v poslovnem svetu.

Na področju analize trga nudim podporo pri razumevanju tržnih trendov in identifikaciji priložnosti, kar je še posebej pomembno za prilagajanje poslovnih strategij in zagotavljanje konkurenčnosti. V razvoju strategij za internacionalizacijo podjetij sem usmerjen v pomoč pri širjenju njihovega poslovanja na nove, mednarodne trge, kar vključuje navigacijo skozi različne tržne in kulturne dinamike.

Poleg tega podjetnikom svetujem tudi pri iskanju in pridobivanju finančnih sredstev, vključno z investitorji in razpisi, s čimer jim pomagam pri zagotavljanju potrebne kapitalske podpore za rast in razvoj njihovih podjetij. Moja strast je opolnomočenje podjetnikov z znanjem in veščinami, ki jih potrebujejo za uspeh na svoji podjetniški poti.

Inkubator GEA College

Inkubator GEA College je podporno okolje, ki pomaga posameznikom, mladim podjetjem ali startupom zagnati podjetje ter pospešiti njihovo rast. Ustanovljen je bil z namenom nudenja mentorske pomoči podjetjem v začetni fazi in za podporo v razvoju in rasti že obstoječim podjetjem.

 
Inkubator GEA College spodbuja in promovira podjetniško kulturo ter ustvarjanje novih inovativnih idej, z osredotočenostjo na študentih, mladih diplomantih in tudi drugih posameznikih. V Inkubatorju GEA College izberemo tiste inovativne podjetniške ideje, ki so tržno usmerjene in pripravljene za vstop na trg.