dr. Jana Nadoh Bergoč

SPOT Svetovanje Primorsko-notranjska

dr. Jana Nadoh Bergoč, podjetniška mentorica

 

Tel: 051 311 656

E-naslov: jana@inkubator-perspektiva.si

Uradne ure: od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00.

Specializirana področja: S skoraj 20-letnimi svetovalnimi izkušnjami svetovance spodbujam pri oblikovanju in razvoju njihovih podjetniških idej, z veliko mero analitičnosti in sistematičnosti ter hkrati z upoštevanjem kreativnih potencialov posameznikov. Na osnovi 10-letnih izkušenj tudi na področju organizacije dela in organizacijskega komuniciranja v malih in srednjih podjetjih nudim učinkovito podporo pri prvih podjetniških korakih po ustanovitvi podjetja ter pri tem izkoriščam tudi svoje profesionalne mreže po EU in po svetu.

Področja svetovanja:

  • oblikovanje poslovnega modela,
  • opredelitev tržno-komunikacijske strategije,
  • oblikovanje in validacija produktov in storitev,
  • organizacijski procesi.
Podjetniški inkubator Perspektiva

Podjetniški inkubator Perspektiva (PIP) ima svoje prostore v predmestju Postojne, v »najbolj zahodni regiji na vzhodu«, zaradi česar so njegovi člani deležni tudi boljših pogojev pri črpanju razpoložljivih nepovratnih sredstev.

 

Čeprav je PIP tudi sam med mlajšimi slovenskimi inkubatorji, mu prav to omogoča dinamičnost in sodobnost. V PIP vztrajamo pri visoki stopnji strokovnosti pri delu s podjetniki, z veliko mero človečnosti in razumevanja njihovih potreb.

 

S pomočjo različnih programov, ki jih izvajamo, se vsakemu podjetniku posvetimo v celoti: prisegamo na skladnost dela in življenja in verjamemo v moč skupnosti.