Blaž Mandeljc

SPOT Svetovanje Osrednjeslovenska

Blaž Mandeljc, podjetniški mentor

 

Tel: (01) 620 34 80

E-naslov: blaz.mandeljc@lui.uni-lj.si

Uradne ure: od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure

Specializirana področja: poleg osnovnega mentoriranja, se podjetniki iz naše regije, lahko obrnejo name, če jih zanimajo rešitve iz področja digitalnega marketinga (SEO; analiza ključnih besed, grafični dizajn, copywriting in spletno oglaševanje).

Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI)

Ljubljanski univerzitetni inkubator (LUI), ustanovljen leta 2004 s strani Univerze v Ljubljani, predstavlja ključni steber v ekosistemu zagonskih podjetij v Sloveniji.

 

Njegova osnovna naloga je podpora razvoju in rasti inovativnih zagonskih podjetij z visokim potencialom rasti, ne glede na industrijsko področje.

 

Posebno pozornost namenja podjetjem s področja "deeptech-a", zdravstvene nege, umetne inteligence ipd. LUI zagotavlja celovito podporo zagonskim podjetjem od začetnih faz razvoja, pomaga pri povezovanju z investitorji in ponuja različne programe usposabljanja, svetovanja in mentorstva.

 

LUI je postal prepoznaven zaradi svojih uspehov, saj so podprta podjetja v zadnjih petih letih zbrala več kot 15 milijonov evrov financiranja, vključno s kapitalom tveganja in subvencijami.

 

Poleg tega se LUI uvršča med vodilne inkubatorje v Srednji in Vzhodni Evropi ter je član Deep Tech Alliance, kar zagotavlja mednarodno sodelovanje in izmenjavo znanj z drugimi priznanimi institucijami, kot so Tehniška univerza v Münchnu, Tehnična univerza Danske in ETH Zürich. LUI aktivno sodeluje tudi pri več evropskih projektih in je RIS Hub za EIT Health v Sloveniji.