Podjetnice

Podjetnice

Ženske podjetnice

Podjetništvo je tudi za ženske. Če razmišljate o svoji podjetniški poti ali pa ste v tem obdobju že stopile na samostojno podjetniško pot, lahko na tej strani najdete nekaj koristnih informacij.

Osnovna znanja, ki jih podjetnica potrebuje za uspešen začetek poslovanja lahko najdete v SPLETNEM PRIROČNIKU ABC PODJETNIŠTVA.

V letu 2020 so se na točkah SPOT Svetovanje začela izvajati usposabljanja ABC podjetništva, ki se izvajajo tudi v letu 2022 in 2023. Več o terminih in lokacijah usposabljanja ABC podjetništva 2022 in 2023 si lahko preberete tukaj.

Vse podjetnice začetnice, ki uspešno opravijo usposabljanje, se lahko prijavijo na natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model podjetnic začetnic 2023, ki bo objavljen konec aprila 2023 na spletni strani SPIRIT Slovenija in v Uradnem listu.

Natečaj 2023 bo enak kot natečaj 2022.

Če želite brezplačen podjetniški nasvet ali informacije o spodbudah za podjetnice, se lahko obrnete na eno izmed točk SPOT Svetovanje, kjer vam bodo z veseljem pomagali.

Za informacijo o vavčerjih, se obrnite na Slovenski podjetniški sklad (SPS).

Vse to finančno podpira Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport skupaj s SPIRIT Slovenija, javno agencijo.

Tudi v prihodnje bomo organizirali in podpirali dogodke za mreženje podjetnic, kot je dogodek 500 podjetnic, konferenca ženske podjetnosti in druge dogodke. Vabimo, da se nam pridružite tudi na dogodkih.

Če želite prejemati tedensko osvežene informacije o vseh spodbudah in brezplačnih izobraževanjih ter predpisih na področju podjetništva, se naročite na MOJ SPLETNI PRIROČNIK (spodaj na dnu strani).