Dolores Keš

SPOT Svetovanje Primorsko-notranjska

Dolores Keš, podjetniška mentorica

 

Tel: 031 602 186

E-naslov: dolores@inkubator-perspektiva.si

Uradne ure: od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00.

Specializirana področja: Imam 15 let kariernih izkušenj na področju projektnega vodenja, strateškega načrtovanja razvoja programov ter ciljnega vodenja mladih in odraslih, ki ga z veseljem delim s svetovanci. Slednje spremljam, spodbujam in usmerjam v procesu razvoja poslovne ideje od začetne faze do celostne vzpostavitve delovanja podjetja. V procesu razvoja od ideje do delovanja podjetja jih spodbujam k proaktivnemu pristopu, optimizaciji in iskanju novih trgov. Pri svojem delu nemalokrat vključujem tudi lastne vire in povezave, tako v nacionalnem kot mednarodnem okolju.

Področja svetovanja:

  • oblikovanje poslovnega modela,
  • opredelitev tržno-komunikacijskih kanalov s poudarkom na digitalnih medijih,
  • vzpostavitev organizacijskih procesov,
  • oblikovanje strategije prodaje in komunikacije,
  • finančno načrtovanje.
Podjetniški inkubator Perspektiva

Podjetniški inkubator Perspektiva (PIP) ima svoje prostore v predmestju Postojne, v »najbolj zahodni regiji na vzhodu«, zaradi česar so njegovi člani deležni tudi boljših pogojev pri črpanju razpoložljivih nepovratnih sredstev.

 

Čeprav je PIP tudi sam med mlajšimi slovenskimi inkubatorji, mu prav to omogoča dinamičnost in sodobnost. V PIP vztrajamo pri visoki stopnji strokovnosti pri delu s podjetniki, z veliko mero človečnosti in razumevanja njihovih potreb.

 

S pomočjo različnih programov, ki jih izvajamo, se vsakemu podjetniku posvetimo v celoti: prisegamo na skladnost dela in življenja in verjamemo v moč skupnosti.