Jan Skok

SPOT Svetovanje Savinjska

Jan Skok, podjetniški svetovalec

 

Tel: (03) 7777 103

E-naslov: jan.skok@sasainkubator.si

Uradne ure: od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure

Specializirana področja: Jan s svojo praktičnostjo in pragmatičnostjo ter mirnostjo gradi ravnovesje kot edini moški v ekipi SAŠA inkubatorja. Jan je odličen svetovalec in startup mentor, zadolžen za projekte, opravlja pa tudi organizacijske, zablesti pa na odru med moderiranjem naših dogodkov.

Svoje bogate izkušnje deli s podjetniki, ki pridejo po pomoč in deli iskren feedback pri validaciji ideje. Pomagal ti bo pri pripravi poslovnih načrtov, analizi trga in stroškovnem optimiziranju. »Mam čez!« je njegov delovni moto.

SAŠA inkubator d.o.o.

SAŠA inkubator je regijski inkubator, pravi naslov za začetek tvoje podjetniške poti. Smo ekipa radovednih, strokovnih, zabavnih in komunikativnih mentorjev, podjetniških svetovalcev, bankina na tvoji podjetniški poti.

 

Smo del podporne mreže SPOT Svetovanje in kot regijski inkubator ustvarjamo podporno okolje za vse podjetniške ideje, ki se utrnejo. Opremimo te z znanjem, z veseljem svetujemo in te moralno podpremo, ko se pojavijo dvomi. Naši mentorski programi, delavnice, dogodki in svetovanja so brezplačni, zato se nam pridruži in postani del naše startup skupnosti!