Julijana Primožič

SPOT Svetovanje Gorenjska

Julijana Primožič, SPOT svetovalka

 

Tel: (04) 50 60 200

e-naslov: julija.primozic@ozs.si

Uradne ure: ponedeljek, torek in petek od 8.00 do 12.00 ure, sreda od 8.00 do 12.00 ure in od 13.00 do 16.00, četrtek ni uradnih ur

Specializirana področja: poleg osnovnega svetovanja, potencialnim podjetnikom in podjetnikom iz našega območja nudim informacije s področja državnih spodbud in lokalnih javnih razpisov, pomagam pri preverjanju poslovnih idej, izvajam registracije s.p. in d.o.o. ter druge SPOT postopke.

Območna obrtno-podjetniška zbornica Škofja Loka

Območna obrtno-podjetniška zbornica Škofja Loka je ena izmed 62 območnih obrtno-podjetniških zbornic (OOZ), ki delujejo v okviru obrtno-podjetniškega sistema in se povezuje v Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije (OZS).

 

OOZ Škofja Loka s svojimi storitvami podjetnikom na njihovi poslovni poti stoji ob strani in jim pomaga do boljšega in varnejšega poslovanja. 47-letne izkušnje v svetu podjetništva, strokovni svetovalci in povezovanje znotraj strokovnih sekcij, so vsekakor zagotovilo, da podjetniki pri nas dobijo nasvet, informacijo, nova znanja ter še veliko več.

 

Ključne aktivnosti:

 

  • zastopanje interesov malega gospodarstva (tako na lokalnem kot državnem nivoju);
  • svetovalni podjetniški servis (iz različnih področij poslovanja)
  • izobraževanja, seminarji in tečaji
  • hitro in aktualno obveščanje in informiranje (s pomočjo digitalnih medijev, glasila Informator, Loške obrti, revije Obrtnik podjetnik, radijske oddaje);
  • storitve SPOT točke (izvajanje postopkov pri s.p. in d.o.o.);
  • storitve in ugodnosti, ki jih še dodatno lahko koristijo naši člani (promocija članov, popusti s kartico Mozaik podjetnih, organizirani sejemski nastopi, predstavitve in podjetniške ekskurzije, družabni dogodki)