Saša Lavrič

SPOT Svetovanje Savinjska

Saša Lavrič, podjetniška mentorica

 

Tel: 040 662 266

E-naslov: sasa@inkubatorsr.si

Uradne ure: od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure

Specializirana področja: z večletnimi delovnimi izkušnjami tako doma kot v tujini s svojim znanjem in izkušnjami pomaga podjetnikom od začetka razvoja ideje do reševanja problemov podjetij. Široka mreža povezav ter poznavanje delovanja velikih sistemov ter javnega sektorja je velika prednost. Poleg osnovnega svetovanja in mentoriranja se podjetniki lahko obrnejo name za svetovanje pri pridobivanju virov financiranja, prijavah na razpise, vzpostavljanje stikov. Glavna skrb pa je grajenje in delo znotraj podjetniške skupnosti inkubatorja.

Inkubator Savinjske regije, d.o.o.

Inkubator Savinjske regije pri svojem delovanju združuje podjetniške talente, posameznike z idejo in željo doseči nekaj več, start-upe, hitro rastoča podjetja in študente. Skozi svojo mrežo jih povezujemo z zunanjimi partnerji že od leta 2013.

 

Inkubator nudi prostor podobno mislečim, na rednih founders meetingih izmenjujejo izkušnje in znanje, ki skupaj tvorijo nove ideje. Podjetniško skupnost sestavljajo uspešna start-up podjetja, s svojim znanjem pomagajo tistim, ki se na pot šele podajajo.

 

Programi, ki jih ponuja inkubator so vsebinsko polno in zanimivi za širšo množico. Člani inkubatorja imajo možnost udeležbe na različnih delavnicah, predavanjih, svetovanjih, prav tako imajo na voljo popolnoma opremljeno tehnično delavnico za izdelavo prototipov ter podcast studio.