Jana Golić

SPOT Svetovanje Osrednjeslovenska

Jana Golić, SPOT svetovalka

 

Tel: (01) 5830 553

E-naslov: jana.golic@ozs.si

Uradne ure: ponedeljek, torek in petek od 10.00 do 14.00 ure ter sreda od 13.00 do 17.00 ure, ob četrtkih ni uradnih ur.

Specializirana področja: opravljam različne aktivnosti na SPOT Svetovanju, s poudarkom na informiranju, organizaciji delavnic in usposabljanj, osnovnem podjetniškem svetovanju ter izmenjavi dobrih praks. Podjetniki ali zaposleni v podjetju kot potencialni podjetniki iz naše regije se lahko obrnete name v primeru kakršnih koli potrebnih podjetniških informacij. Moja naloga je, da vam pomagam poiskati odgovore ali vas v primeru potrebnega specialističnega svetovanja usmerim na pristojno institucijo oziroma ustanovo. 

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS)

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije (OZS) je krovna organizacija, ki skupaj z 62 območnimi obrtno podjetniškimi zbornicami tvori obrtno-podjetniški zbornični sistem.

 

Prednost je v povezovanju po panogah in strokah, v brezplačni pomoči in podpori za člane, v lokalnem delovanju, v izvajanju podjetniškega svetovanja, zastopanju , izobraževanju, informiranju, mednarodnemu sodelovanju , v promociji izdelkov in storitev ter v tisočerih ugodnostih s kartico mozaik podjetnih.