Jure Knez

SPOT Svetovanje Koroška

Jure Knez, podjetniški mentor

 

Tel: 059 085 186

E-naslov: jure.knez@rra-koroska.si

Uradne ure: od ponedeljka do petka od 9.00 do 14.00 ure (po predhodnem dogovoru).

Specializirana področja: Jure svojo energijo že od leta 2009 usmerja v grajenje koroške startup skupnosti in podjetniškega ekosistema. Trenutno v vlogi podjetniškega mentorja in vodje MPIK, ki deluje v okviru RRA Koroška.

 

Navdušuje ga iskanje podjetniških talentov, njihova ustvarjalnost in zagnanost. Izziv mu predstavlja izvajanje podjetniških delavnic, iskanje vrhunskih mentorjev in njihovo povezovanje s podjetji. Ter kreiranje ostalih pogojev, ki vsem podjetnim omogočajo optimalne pogoje za uspešen zagon in rast podjetja.

 

Ima tudi več kot 15 let izkušenj s podjetniškim mentoriranjem in svetovanjem na naslednjih področjih:

  • razvoj idej in poslovno modeliranje;
  • pridobivanje virov financiranja;
  • sodobni pristopi v podjetništvu ter
  • projektno vodenje.
RRA Koroška d.o.o. - Mrežni podjetniški inkubator Koroška (MPIK)

 

V okviru Regionalne razvojne agencije za Koroško že od leta 2011 deluje MPIK - Mrežni podjetniški inkubator Koroška.

 

V sodelovanju z občinami Ravne na Koroškem, Slovenj Gradec, Radlje ob Dravi in Dravograd omogočamo ugoden najem proizvodnih in pisarniških prostorov za mlada podjetja.

 

Ker pa je za uspešen zagon in rast podjetij potrebno še kaj več kot le prostor, MPIK ponuja tudi vsebinske podporne aktivnosti za potencialne podjetnike in podjetja.

 

Med ključnimi so brezplačna podjetniška mentoriranja, strokovne delavnice, družabni dogodki ter Natečaj za najboljše poslovne ideje, pri čemer sodelujemo s široko paleto partnerskih institucij in strokovnjakov.

 

Naša vizija je vsem podjetnim omogočiti, da na Koroškem dobijo ustrezno podporno okolje za razvoj svojega (startup) podjetja.