BroadEU.Net posvetovanje

Datum: 19. marec 2024, od 10.00 do 12.00 ure

Kraj: na spletu

BroadEU.Net je začel s posvetovanjem o odprtem trgu (OMC), ki je pripravljalna faza za podporo nabave kritičnih testnih naprav. Predhodno informativno obvestilo (PIN) je bilo 5. marca objavljeno na uradnem belgijskem portalu javnih naročil ter 7. marca v Uradnem listu Evropske unije (OJEU) in Tenders Electronic Daily (TED).

Program BroadEU.Net je del procesa, katerega namen je identificirati rešitve, ki bodo prispevale k vzpostavitvi evropskega kritičnega komunikacijskega sistema (EUCCS). To posvetovanje bo podprlo skupino za javna naročila BroadEU.Net pri izpopolnjevanju razpisnih specifikacij, za katere BroadEU.Net pričakuje, da bo izdal obvestilo o naročilu (zahteva za ponudbo) kmalu po zaključku postopka OMC.

Ta proces OMC bo BroadEU.Netu omogočil pridobitev vpogleda v trg in strokovnega znanja podjetij in ključnih zainteresiranih strani, da bi lahko napredoval na področju kritične mobilne širokopasovne tehnologije, ki podpira vzpostavitev EUCCS.

Kot del procesa je bil objavljen vprašalnik OMC. Zainteresirane strani, vključno z inovativnimi podjetji in dobavitelji, podjetniki, start-upi in ustreznimi strokovnjaki, ki zagotavljajo tehnološke rešitve za kritične komunikacijske sisteme, so vabljeni k sodelovanju v anketi do 5. aprila 2024.

Da bi delili več informacij, bodo gostili informativni dogodek, na katerem bodo predstavili cilje programa BroadEU.Net, njegove ambicije ter trenutne in prihodnje izzive.

Dogodek bo potekal 19. marca 2024, od 10.00 do 12.00 ure po srednjeevropskem času.

Za udeležbo na briefingu se registrirajte tukaj.