Sonja Majcen

SPOT Svetovanje Savinjska

Sonja Majcen, podjetniška mentorica

 

Tel: 031 378 273

E-naslov: sonja.majcen@inkubatorsr.si

Uradne ure: od ponedeljka do petka od 8.00 do 16.00 ure

Specializirana področja: izkušnje z upravljanjem podjetij in zavodov, poznavanje finančnega, kadrovskega področja, pripravlja nacionalne in mednarodne projektne predloge in razvija metode in pristope kreiranja projektnih / poslovnih idej. Pri svojem delu se srečuje z različnimi področji, eno izmed je tudi področje mentoriranja, podpora pri kreiranju in realiziranju lastnih idej, kar posledično pomeni spodbujanje podjetnosti pri mladih. Poleg vsega, je tudi habilitirana predavateljica na Fakulteti za komercialne in poslovne vede, kjer predava predmet Organiziranje in vodenje projektov, katerega temelj je usmerjanje razvojnih potencialov, iskanje priložnosti in reševanje izzivov; izvaja predavanja po srednjih, višjih šolah in fakultetah ter za različne deležnike - oblikovanje idej za pridobivanje sredstev (različni viri);  finance in računovodstvo za nevladne organizacije; vodi različne skupine zaposlenih, je coach, kjer pomaga raziskati lastne potenciale. Izvaja tudi mednarodna usposabljanja v okviru različnih projektov (coaching, fundrasing, iskanje potencialov v okolju, kreiranje idej, priprava in oblikovanje idej, produktov,…

Inkubator Savinjske regije, d.o.o.

Inkubator Savinjske regije d.o.o. je stičišče nastajanja in razvijanja inovativnih podjetniških idej mladih startupov. Članstvo v inkubatorju omogoča mesečno souporabo delovnih prostorov ali najem pisarne, prav tako pa omogoča organizacijo različnih podjetniških dogodkov.

 

Je prostor razvijanja idej in realizacije projektov. Tukaj se srečujejo in izmenjujejo srednješolci, mentorji, lastniki podjetij in strokovnjaki najrazličnejših področij. Inkubator je pomemben doprinos za knežje mesto, saj nudi prostor za druženje podobno mislečim, ki si lahko v podpirajoči okolici izmenjujejo znanje in izkušnje ter skupaj razvijajo nove ideje, ki jih s pomočjo mentorskih programov tudi spreminjajo v resničnost.

 

Je stičišče podjetniških talentov, posameznikov z idejo in željo, doseči nekaj več, startupov, hitro rastočih podjetij,... Smo zabavna podjetniška skupnost, ki odpira vrata v svet kreativnega razmišljanja, ambicioznega delovanja ter podjetniškega povezovanja.