Blockchain za odločevalce - prijave še do 7. 5. 2023

Blockchain za odločevalce - prijave še do 7. 5. 2023

24. 4. 2023 - EIT Digital 11. in 12. ter 18. in 19. maja 2023 (od 14.00 do 17.30 ure) organizira strokovno izobraževanje z naslovom: Blockchain for the decision maker. Tehnologije veriženja blokov so se že izkazale za nove poslovne priložnosti, zato pametni poslovni voditelji uporabljajo »veriženje blokov« v svojem poslu, kar bo glavna nit izobraževanja. Blockchainification je namreč proces postopnega uvajanja te zmogljive tehnologije v poslovne rešitve za dolgoročne uspehe.

Kaj boste pridobili

Ta tečaj, razvit v sodelovanju z Univerzo za tehnologijo in ekonomijo v Budimpešti - Budapest University of Technology and Economics (BME), vas bo opremil z znanjem, kako oceniti in uvesti blockchain rešitve v sisteme vašega podjetja. Tečaj se začne s poglobitvijo v bistvene elemente verige blokov in storitve, primerne za veriženje blokov. Usposabljanje boste zapustili s celovitim razumevanjem potenciala tehnologije veriženja blokov in kako ta potencial izkoristiti v podjetniškem okolju.

Ciljna publika

Blockchain for the Decision Maker je zasnovan za vsakogar, ki želi uspešno vključiti veriženje blokov v svoje poslovanje in sicer:

  • Vodje na odločevalski in izvrševalski ravni
  • Produktni vodje
  • Arhitekti poslovnih rešitev
  • Poslovni strokovnjaki, ki jih zanimajo digitalizacija in nove IT rešitve

Rok za prijavo je 7. 5. 2023.

Več informacij in prijave