Borut Zrim

SPOT Svetovanje Pomurje

Borut Zrim, podjetniški mentor

 

Tel: (02) 530 8220

E-naslov: borut@p-tech.si

Uradne ure: od ponedeljka do petka od 7.30 do 15.30 ure

Specializirana področja: poleg osnovnega svetovanja/mentoriranja (validacija/optimizacija poslovne ideje, modela; priprave na predstavitve investitorjem=Pitch; tržne raziskave; viri financiranja (EU, SLO); prodaja), se podjetniki iz naše regije, lahko obrnejo name, če jih zanimajo rešitve iz naslednjih področij: digitalizacija različnih vidikov poslovanja (robotizacija, avtomatizacija, UI nadgradnja robotskih rešitev), internacionalizacija-globalna rast (vstop na tuja tržišča, mednarodno RR projektno sodelovanje), tudi vsebine iz naslova »pogajanja«, kadrovski izzivi, mreženje (dostop do različne RR laboratorijske opreme).

Pomurski tehnološki park

Pomurski tehnološki park (PTP) - DIH Pametna Proizvodnja je regionalni subjekt spodbujanja inovacij in prenosa tehnologij in znanja predvsem v proizvodna podjetja, s poudarki reševanja konkretnih organizacijskih in tehnoloških izzivov.

 

PTP ima izkušnje izobraževanj iz t.i. »mehkih« vsebin (vodenje podjetij, finance, zakonodaja, internacionalizacija, prodaja, LEAN, PR, …) kot tudi pri iskanju konkretnih tehnoloških rešitev za izzive podjetij, tudi za njihov scale-up proces in internacionalizacijo (raziskave tržišč, vstopne strategije, orodja , kanali).

 

Podjetjem so na razpolago infrastrukturne kapacitete, pri partnerjih tudi RR oprema. Pod partnerje se razume cela mednarodna mreža kot npr. Scaleup4Europe, DIH-World, DIH2, Talent Lab, Vanguard in skoraj 20 letne izkušnje v različnih mednarodnih projektih (s partnerji iz Finske do Turčije in Portugalske do Ukrajine).