EIT Deep Tech Talent Initiative vključil prve inštitucije znanja

EIT Deep Tech Talent Initiative vključil prve inštitucije znanja

3. 4. 2023 - EIT Deep Tech Talent Initiative je sprejel zavezo izobraževalnih inštitucij JA EuropeIntel CorporationAbodooGenerationTechnical University of Cluj-NapocaComputer Vision Center, in Tampere University of Applied Sciences, ki bodo sodelovale kot del pobude Deep Tech Talent Initiative za usposabljanje več kot 500 000 Evropejcev na področju globalno pomembnih tehnoloških projektov.

Omenjene inštitucije se pridružujejo 3200 partnerjem EIT skupnosti v podporo razvoju več usposabljanj in tečajev za pospešitev karier vključenih študentov. Ambicija, da iniciativa do leta 2025 usposobi milijon Evropejcev, je ključni korak za Evropo pri reševanju družbenih izzivov in ohranjanju konkurenčnosti na področju tehnologij z velikim inovacijskim potencialom.

Za podrobnosti o pridruženih inštitucijah si oglejte novico tukaj. Za dodatne informacije o pobudi EIT Deep Tech Talent Initiative in o tem, kako se lahko pridružite, si lahko ogledate naslednje spletno mesto. Če ste zainteresirani za vključitev v izobraževanje, izberite najprimernejšega tukaj.