Roman Wolf

SPOT Svetovanje Pomurje

Roman Wolf, SPOT svetovalec

Tel: (02) 521 36 50

E-naslov: roman.wolf@gzs.si

Uradne ure: ponedeljek, sreda in petek, od 10.00 do 14.00 ure

Specializirana področja: poleg osnovnega svetovanja, se podjetniki iz naše regije, lahko obrnejo name, če jih zanimajo rešitve iz naslednjih področij: ustanovitev in zagon podjetja, finance in financiranje poslovanja, družinsko podjetništvo, poreklo blaga/izvozne aktivnosti in državne spodbude.

Poleg osnovnega podjetniškega svetovanja, so moja močna področja finance, ustanovitev in zagon podjetja ter financiranje poslovanja.

Podjetnikom lahko pomagam pri reševanju problemov iz področij financ, prodajnih in izvoznih aktivnosti ter tematike družinskega podjetništva.

Pomurska gospodarska zbornica

Pomurska gospodarska zbornica zastopa interese regijskega gospodarstva in podjetništva, svetuje, informira, ponuja poslovne storitve in izvaja javna pooblastila.

 

Z izgradnjo učinkovitega poslovnega okolja in v povezavi z ostalimi sorodnimi regijskimi inštitucijami smo nosilec in usmerjevalec gospodarskega in podjetniškega razvoja regije ter ustvarjalec regijskih priložnosti.

 

Naše poslanstvo je združevanje in povezovanje podjetij, ki imajo ugled v regiji in širše in ki se želijo aktivno vključevati v oblikovanje pomurskega poslovnega okolja.