FORUM AGENTI Napoli EXPO (Neapelj, Italija)

FORUM AGENTI Napoli EXPO (Neapelj, Italija)

22. 02. 2022

Datum: 12. in 13. maj 2022

Kraj: Neapelj, Italija

Čeprav poteka vsako leto srečanje Forum Agenti v Milanu, kot največjem industrijskem in poslovnem središču naše sosednje države, pa predstavlja jug Italije zanimivo področje za gospodarsko trgovinsko sodelovanje tudi za naša podjetja. Napoli s svojo širšo okolico predstavlja najbolj na gosto poseljeno območje v celotni državi, širša pokrajina pa je poznana predvsem po farmacevtski, kemični, strojni ter agroživilski industriji v povezavi s kmetijstvom. Posebno mesto zavzema tudi turizem, ki je pomemben gospodarski dejavnik dežele Kampanija.

Gospodarska zbornica Slovenije, Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije - SPIRIT Slovenija ter Ministrstvo za zunanje zadeve oziroma Veleposlaništvo RS v Rimu skupaj načrtujemo udeležbo slovenskih predstavnikov gospodarstva na poslovnem dogodku FORUM AGENTI Napoli EXPO,  ki bo potekal 12. in 13. maja 2022 na razstavišču Mostra d'Oltremare v Neaplju.

Udeležba slovenskih podjetij bo finančno podprta tudi s strani Javne agencije SPIRIT ter Ministrstva za zunanje zadeve (najem razstavnega prostora in stroški udeležbe), pa tudi Slovenskega podjetniškega sklada (potovanje z javnimi prevoznimi sredstvi ter namestitev v hotelu).

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj