Brezplačna zaključna strokovna konferenca - »Dobro duševno zdravje zaposlenih - temelj dolgoročnega uspeha podjetij«

Brezplačna zaključna strokovna konferenca - »Dobro duševno zdravje zaposlenih - temelj dolgoročnega uspeha podjetij«

18. 05. 2021

Datum: 9. junij 2021, od 9.00 do 12.45 ure 

Kraj: na spletu

Vabljeni na brezplačno zaključno strokovno konferenco z naslovom: »Dobro duševno zdravje zaposlenih - temelj dolgoročnega uspeha podjetij«, ki bo potekala v sredo, 9. junija 2021, od 9.00 do 12.45 ure v spletni obliki.

Zaključna konferenca je namenjena predstavitvi rezultatov projekta, predstavljeni bodo izsledki nacionalne raziskave med delodajalci z namenom ugotavljanja morebitnih sprememb, potreb in ovir na področju duševnega zdravja zaposlenih in obvladovanja psihosocialnih dejavnikov tveganja, pri čemer se bod dotaknili nacionalne politike na tem področju in predstavili primere dobrih praks v sodelujočih pilotskih podjetjih ter slišali prispevke drugih zanimivih sogovornic in sogovornikov.

Konferenca je namenjena delodajalcem, managerjem, kadrovskim delavcem, predstavnikom strokovne javnosti, pa tudi vsem ostalim, ki jih tema zanima in so tako ali drugače dejavni na tem področju.

Konferenca bo potekala v okviru projekta »Celovita psihosocialna podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile (NAPREJ) - Zdravo in aktivno v prihodnost!«, ki ga sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti (MDDSZ).

Udeležba na konferenci je brezplačna.

Prijavite se lahko najkasneje do 4. junija 2021.

Dodatne informacije in prijave

Več informacij o projektu najdete na spletni strani: www.naprej.eu.

Operacijo NAPREJ sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj