OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Predstavitve storitev podpornega inovativnega okolja (SIO) raziskovalcem JRO«, Ljubljana

OSREDNJESLOVENSKA REGIJA: Brezplačni dogodek - »Predstavitve storitev podpornega inovativnega okolja (SIO) raziskovalcem JRO«, Ljubljana

04. 12. 2018

Datum: 12. december 2018, od 13.00 do 14.30 ure

Kraj: Institut Jožef Stefan (sejna soba odseka K9), Jamova cesta 39, Ljubljana

Predstavitve podpornih storitev za raziskovalce, ki načrtujejo zaščito intelektualne lastnine in trženje invencij, ki temeljijo na rezultatih raziskovalno razvojnega dela njihove javne raziskovalne institucije, potencialno v okviru odcepljenega podjetja.

Program dogodka:

  1. Kreiranje in zaščita intelektualne lastnine IJS z aktualnimi podpornimi storitvami SIO in možnostmi zagotavljanja financiranja stroškov patentnih zaščit. Dr. Levin Pal, Center za prenos tehnologij in inovacij, Institut Jožef Stefan.
  2. Iskanje industrijskih partnerjev in podporne storitve za vzpostavitev sodelovanja ter zadnji aktualni razpis za spodbujanje sodelovanja s proizvodnimi podjetji. Mag. Robert Blatnik, Center za prenos tehnologij in inovacij, Institut Jožef Stefan.
  3. Načrtovanje in ustanavljanje odcepljenih podjetij ter mentorska podpora SIO z aktualnimi razpisi za zagonska sredstva. Center za prenos tehnologij in inovacij, Institut Jožef Stefan.
  4. Diskusija z udeleženci in določitev potencialnih novih inkubirancev in tehnoloških primerov ter načrtovanih aktivnosti.

Na dogodku bosta predavala dr. Levin Pal, vodja skupine za zaščito intelektualne lastnine, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami in mag. Robert Blatnik, višji strokovnjak za upravljanje s tehnologijami, strokovnjak za odcepljena podjetja, koordinator dogodkov, Certified Licensing Professional - CLP (vodja delavnice in moderator dogodka).

Udeležba je brezplačna!

Dodatne informacije: Več informacij dobite na e-naslovu: tehnologije@ijs.si.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj