Odprte prijave na hackathon skupine Unicredit

Odprte prijave na hackathon skupine Unicredit

08. 08. 2017

Vir in informacije: STAkrog, 2. 8. 2017, https://krog.sta.si/

Skupina Unicredit v sodelovanju z ABC Pospeševalnikom pripravlja hackathon na temo direktiva EU o plačilnih storitvah (PSD2). K prijavi na hackathon vabijo razvijalce, oblikovalce in kreativne posameznike iz celega sveta. Prijave so odprte do 24. avgusta 2017.

Skupina Unicredit v sodelovanju z ABC Pospeševalnikom pripravlja hackathon na temo direktiva EU o plačilnih storitvah (PSD2).

Dvodnevni hackathon na temo PSD2 direktive bo potekal 2. in 3. septembra 2017 v Ljubljani. Za udeležbo bo izbranih največ 80 posameznikov, ki bodo razdeljeni v ekipe z največ osem člani.

Udeleženci bodo reševali različne izzive, povezane s PSD2 direktivo. Ključni izziv pa bo iskanje rešitev, ki omogočajo ustvarjanje vrednosti iz informacij o računih strank. Primer rešitve tega izziva je denimo razvoj platforme za analizo podatkov o strankah z namenom, da bi jim ponudili boljšo uporabniško izkušnjo.

Najboljše tri ekipe bodo prejele nagrade v skupni vrednosti 10.000 evrov in priložnost, da svoj projekt predstavijo najvišjemu vodstvu divizije Unicredit za srednjo in vzhodno Evropo, hkrati pa bodo najboljše ekipe imele tudi možnost sodelovanja pri uvedbi rešitve.

Več informacij je na voljo na tem mestu.

Ali se vam je zdel članek koristen? Da NeNazaj