Brezplačni dogodek - »Lastno podjetje? Zakaj pa ne!«, Ljubljana

Brezplačni dogodek - »Lastno podjetje? Zakaj pa ne!«, Ljubljana

16. 09. 2014

Datum: 24. september 2014, od 17.00 do 19.30 ure

Kraj: Ekonomska fakulteta v Ljubljani, predavalnica P-019 (klet)

Zavod Mladi podjetnik pričenja z novo sezono brezplačnih izobraževanj! Tokrat se boste poleg tradicionalnega dela o ustanovitvi podjetja seznanili z zgodbo uspešne spletne trgovine Malinca.si. V goste so povabili njeno direktorico, Nastjo Kramer.

Brezplačni dogodek z naslovom: »Lastno podjetje? Zakaj pa ne!« bo potekal 24. septembra 2014, od 17.00 do 19.30 ure na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, predavalnica P-019 (klet).

Nastja Kramer skupaj z Andrejo Stopar vodi zelo uspešno spletno trgovino z zdravo prehrano Malinca.si. Govora bo o spletni prodaji, zdravi prehrani, širitvah posla v tujino, kako ustvariti unikatno vrednost za stranke in mnogo drugega. Malinca je bila tudi finalistka izbora Mladi podjetnik leta 2014. Nastjin moto se glasi: WORK SMART -> HAVE FUN -> MAKE A DIFFERENCE! Pogovor z njo si lahko preberete v MP intervjuju.

Ustanovitev podjetja je kljub poenostavitvi birokracije v zadnjih letih še vedno precej zahtevno opravilo. Lea Bevčič iz podjetja Krasula vam bo natančno predstavila korake ustanovitve podjetja, kje to lahko storite, na kaj morate biti pozorni ter prednosti in slabosti različnih oblik gospodarskih družb. Izvedeli boste:

  • Kaj moram vedeti, ko odpiram podjetje?
  • Katero obliko podjetja naj izberem: s.p. ali d.o.o.?
  • Kje lahko odprem podjetje?
  • Koliko stane odprtje podjetja ter prispevki?
  • Kaj vse lahko uveljavljam kot strošek podjetja?
  • Naj sam vodim računovodstvo ali naj najamem računovodjo?

Udeležba na dogodku je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Ali se vam je zdel članek koristen? Da Ne



Nazaj