Konferenca za mikro, mala in srednja podjetja -  »Izzivi podjetniških nasledstev«

Konferenca za mikro, mala in srednja podjetja -  »Izzivi podjetniških nasledstev«

18. 04. 2024

Kongresni center Brdo, Predoslje 39, Brdo pri Kranju

Datum: 18. april 2024, ob 9.15 uri

Podjetniško trgovska zbornica (PTZ) že 11. leto zapored organizira konferenco za mikro, mala in srednja podjetja. Dogodek bo potekal v živo 18. aprila 2024 na Brdu pri Kranju z naslovom: »Izzivi podjetniških nasledstev«.

Na konferenci bodo že enajstič podelili priznanje Pomladni veter posamezniku oz. organizaciji v Sloveniji, ki je po mnenju članov Podjetniško trgovske zbornice največ prispeval k razvoju podjetniškega okolja v Sloveniji.

Program

Predavatelji na konferenci bodo delili svoje znanje, izkušnje in dognanja najnovejših raziskav s podjetniki iz različnih dejavnosti. Osrednja tema bo prenos lastništva iz davčnega, finančnega in psihodinamičnega vidika na različne subjekte (družinske člane, podjetja, zaposlene). Gre za izjemno priložnost izmenjave izkušenj, svetovanje in ozaveščanje zainteresirane javnosti o tej pomembni temi.

Pridružite se in pridobite vpogled v številne davčne in pravne izzive s katerimi se soočata prenosnik in prevzemnik podjetja. Konferenca je priložnost, da pridobite informacije in izmenjate izkušnje, ki vam bodo pomagale, da izzive prenosa podjetja učinkovito obvladate.

Ob prijavi na konferenco imate možnost, da se prijavite tudi na brezplačna svetovanja, ki jih bodo po konferenci organizirali v okviru projekta »Succession Ready«.
Individualna svetovanja podjetjem bodo organizirali predvidoma v mesecu juniju na Gospodarski zbornici Slovenije. Izkoristite priložnost in si zagotovite mesto za brezplačno svetovanje, s strani strokovnjakov za prenos podjetja, z naslednjih področij:

  • finančno svetovanje;
  • pravno-davčno svetovanje;
  • svetovanje s področja psihodinamike odnosov v podjetju (med zaposlenimi, med družinskimi člani, izzivi v komunikaciji in vodenju).

O točnem razporedu, ko bodo svetovalci na voljo za vas, boste obveščeni naknadno.

Udeležba na konferenci je brezplačna, obvezna pa je predhodna prijava udeležbe preko spletnega prijavnega obrazca. Prijava je mogoča do zasedbe prostih mest oziroma najkasneje do petka 12. aprila 2024.

Udeležba na konferenci je brezplačna.

Dodatne informacije in prijaveNazaj