11. Dnevi podjetništva

24.10.2018

Lokacija: Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19 (stavba B), Ljubljana

Datum: 13. in 14. novembra 2018

11. Dnevi podjetništva bodo potekali 13. in 14. novembra 2018. Tudi letos jih organizirata Tehnološki park Ljubljana in podjetje Data.

Ponovno pripravljajo pester nabor brezplačnih dogodkov. Vsa predavanja in ostalo dogajanje bodo tudi tokrat potekali v Tehnološkem parku Ljubljana, Tehnološki park 19 (stavba B).

Vsi podjetniki, bodoči podjetniki in radovedni posamezniki s podjetniško žilico si torej rezervirajte datum, da ne boste zamudili dogodka, na katerem boste dobili neprecenljive informacije in nasvete za uspeh v svetu podjetništva.

Tudi letos bodo prvi dan, torej 13. novembra 2018, odprli svetovalnico, kjer vam bodo strokovnjaki iz podjetja Data takoj odgovorili na vaša podjetniška vprašanja!

Lani se je zanimivih predavanj o zaposlovanju, davkih in kriptovalutah ter o mednarodnemu delovanju in spletnemu marketingu udeležilo več kot 300 podjetnikov in bodočih podjetnikov.

Dodatne informacije in prijave

Aktivnost sofinancirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov