Vitko podjetje - kako z manj ustvariti več

Vitko podjetje - kako z manj ustvariti več

14. 03. 2024

Zavod za podjetništvo, turizem in mladino Brežice, Gubčeva 10a, Brežice

Datum: 14. marec 2024, od 16.00 do 19.30 ure

V Zavodu za podjetnštvo, turizem in mladino organizirajo 14. dneve podjetniških priložnosti, z namenom zagotavljanja celovitega podpornega okolja za podjetnike in potencialne podjetnike v regiji Posavje.

Vabijo vas na prvo predavanje z delavnico Vitko podjetje, na kateri bo Rok Stritar, podjetniški svetovalec, Design Thinking in Lean strokovnjak, razkril kako lahko tako imenovano vitko kulturo uvedemo v vsako podjetje ali organizacijo, ne glede na velikost.

Program:

  • Vitka filozofija kot temelj učinkovitega delovanja,
  • Razumevanje in optimizacija toka vrednosti.
  • Identifikacija in klasifikacija odpadkov v procesih, orodja za odstranjevanje odpadkov.
  • Uporaba dizajnerskih pristopov za boljše razumevanje kupcev in razvoj rešitev.
  • Vzpostavitev kulture neprestanega izboljševanja poslovanja in organizacije.
  • Praktični primeri uporabe vitkega pristopa v podjetjih.

Vitko (lean) poslovanje je najbolj učinkovito orodje za optimizacijo dela in je najboljša strategija za nenehni trajni napredek, ne glede na področje dela in velikost podjetja oz. organizacije. Vitka filozofija je enostavna in tako celostna, da lahko z njeno pomočjo izboljšamo vse. Z njo lahko izboljšamo učinkovitost kateregakoli procesa, saj je temelj učinkovitega delovanja vsakega sistema in omogoča optimizacijo procesov z vidika porabe časa in denarja.

Komu je usposabljanje namenjeno?

Vabljeni samostojni podjetniki, zaposleni na vodstvenih funkcijah v malih in srednjih podjetjih ter potencialni podjetniki.

O predavatelju

Rok Stritar ima več kot 15 letne izkušnje s poučevanjem podjetništva in poslovnih tem na dodiplomski in podiplomski ravni. Poleg tega je zelo dejaven pri izvedbah izobraževanj v podjetjih na temo vpeljave vitkih pristopov, dizajnerskega pristopa, digitalizacije in postavitve vodstvenih sistemov. Je snovalec in izvajalec številnih svetovalnih projektov za večje in manjše poslovne sisteme. Kot podjetnik je ustanovitelj, večinski lastnik in član uprave Kibube d.o.o., ki upravlja 16 fizičnih in 5 spletnih trgovin v več državah.

Udeležba je brezplačna.

Prijave sprejemajo do 11. 3. 2024, do 12.00 ure oz. do zapolnitve vseh prostih mest.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj