Povezovanje za uspeh - poslovno mreženje, ki dejansko prinaša rezultate

Povezovanje za uspeh - poslovno mreženje, ki dejansko prinaša rezultate

23. 01. 2024

Inkubator Savinjske regije (3. nadstropje), Mariborska cesta 7, Celje

Datum: 23. januar 2024, od 9.00 do 12.00 ure

Pridružite se na edinstveni delavnici, kjer bodo razkrili, kako lahko poslovno mreženje postane vaše najmočnejše orodje za uspeh.

Na delavnici ‘Povezovanje za uspeh’ boste odkrili, da je ključ do poslovnega uspeha pogosto v moči vaših odnosov. Pokazali vam bodo, kako lahko z gradnjo smiselnih in produktivnih poslovnih odnosov povečate svojo vplivnost in uspešnost v zasebnem in poslovnem življenju.

Osredotočili se boste na praktične in učinkovite načine za izgradnjo mreže, ki resnično prinašajo rezultate. Ozavestili boste, kako prepoznati in se povezati s ključnimi posamezniki v vašem podjetju in širši poslovni skupnosti. Pogledali boste, kako lahko vsakdanja interakcija, od besed, ki jih izberemo, do dejanj, ki jih izvedemo, oblikuje vašo osebno blagovno znamko in vpliva na vaše poslovne priložnosti.

Delavnica bo poudarjala tudi pomen proaktivnosti in empatije pri mreženju. Prikazali bodo, kako se postaviti v čevlje drugih in razumeti njihove potrebe ter interese, kar je ključno za vzpostavljanje trajnih in koristnih poslovnih odnosov.

Ne glede na to, ali ste že izkušen mrežnik ali šele začenjate razvijati svoje mreženjske veščine, vam bo delavnica ‘Povezovanje za uspeh’ dala orodja in vpoglede, ki jih potrebujete za uspeh.

Pridružite se in začnite graditi svojo mrežo, ki prinaša prave rezultate!

Predavatelj: Boško Praštalo - ekspert za mreženje & B2B prodajo, lastnik licence Superbrands Slovenija, medija Super Znamka in avtor knjige Mreženje

Udeležba je brezplačna. Število mest je omejeno.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj