Marketinški trendi v 2024 in učenje iz najboljših praks preteklega leta

Marketinški trendi v 2024 in učenje iz najboljših praks preteklega leta

17. 01. 2024

na spletu preko aplikacije ZOOM

Datum: 17. januar 2024, od 15.00 do 16.30 ure

Marketinška krajina prinaša v letu 2024 spremembe in trende na katere ne smemo pozabiti, če želimo ostajati boljši od konkurence in ne želimo ogroziti lastne rasti podjetja ali prodaje. Tako boste na prvem spletnem seminarju v okviru serije brezplačnih spletnih seminarjev Marketinški horizonti, spoznavali ključne trende v 2024 ter najboljše marketinške prakse preteklega leta.

V prvem delu spletnega seminarja boste spoznavali ključne marketinške trende, ki jih morate poznate in osvojiti, če si želite v letu ki prihaja, zagotoviti nadaljnjo rast in prednost pred najbližjimi konkurenti. Pogledali boste tudi v trende, ki so oz. to niso, pa nam jih nekateri želijo prodati kot trende. Z drugimi besedami, pogledali boste kaj je vredno naše pozornosti, časa in truda v tem letu ter kaj lahko mirne vesti izpustimo in se osredotočimo na pomembnejša področja.

V drugem delu spletnega seminarja bodo predstavili največje marketinške preboje leta 2023. Pogledali si boste kako jim je uspelo in poskušali njihov uspeh prezrcaliti in izkorisiti za preboje na lastnem marketinške področju v tem letu.

Predavateljica: Ajda Novak, mag. sociologije, direktorica podjetja OTB Marketing in soustanoviteljica dveh start-up podjetij

Ajda Novak je digitalno-marketinška strokovnjakinja z 11-letnimi izkušnjami, ki je bila del mednarodnih ekip (ZDA, UK, AU, Dubaj), je svetovala največjim korporacijam in danes že tretjo leto zapored uspešno krmari po podjetniškem svetu. Je start-up mentorica in soustanoviteljica dveh zagonskih podjetij. Odlikuje jo v prakso usmerjen način predavanja in izredno visoke povratne ocene udeležencev delavnic. V zadnjih treh letih je na povabilo odpredavala preko 300 predavateljskih ur in prisluhnilo ji je preko 500 slušateljev.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

 



Nazaj