Brezplačno individualno svetovanje - »Kako osvojiti avstrijski in nemški trg?«

15.12.2017

Lokacija: v prostorih GZS OZ za severno Primorsko, Sedejeva 2A, Nova Gorica

Datum: 16. januar 2018, od 10. do 15. ure

BREZPLAČNI INDIVIDUALNI INFORMATIVNI DAN ZA POSLOVANJE V AVSTRIJI

Vsem podjetjem in podjetnikom, ki se zanimajo za sodelovanje z Avstrijo, ali že imajo stike in bi želeli pridobiti podrobnejše informacije in nasvete v zvezi s poslovanjem na avstrijskem trgu, nudijo možnost brezplačnega individualnega svetovanja.

Razgovori bodo potekali v torek, 16. januarja 2018, od 10. ure dalje, v prostorih GZS OZ za Severno Primorsko, Sedejeva 2A, Nova Gorica.

Prvo svetovanje obsega informativni pogovor o običajih in navadah, ki veljajo na trgu sosednje Avstrije, o prvih korakih na področju izvoza, o razmerah na ciljnem trgu, itd..

Svetovalca boste lahko osebno vprašali, kaj vas najbolj zanima, kot npr. posebnosti poslovanja v Avstriji, kako ustanoviti podjetje, podružnico, kakšna je davčna zakonodaja, na kaj morate biti pozorni pri sklepanju pogodb,…

Informativni dan je ena izmed možnosti, ki jih nudi GZS OZ za severno Primorsko za pospeševanje sodelovanja s podjetji v sosednji Avstriji.

Svetoval vam bo član Slovenske gospodarske zveze iz Celovca mag. Miran Breznik, svetovalec z dolgoletnimi izkušnjami na področju izvoza in internacionalizacije.

Predhodne prijave so obvezne, saj je potrebno pred svetovanjem izpolniti krajši vprašalnik ter določiti točno uro vašega prihoda.

Vaše prijave pričakujejo najkasneje do petka, 12.1.2018 do 12.00 ure, oziroma do zasedbe razpoložljivih mest.

Dodatne informacije in prijaveNazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov