Brezplačna predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike

07.11.2017

Lokacija: DPlac, Linhartova 13 (Cene Štupar), Ljubljana (I. nadstropje, Velika soba 101)

Datum: 14. november 2017

V DPlacu pripravljajo v torek, 14. novembra 2017, brezplačno predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike, predstavil ga bo Sebastjan Rosa. Pričetek bo ob 13. uri predviden zaključek ob 15. uri. Zaradi lažje organizacije in nemotenega poteka prosijo za točen prihod, in sicer na Linhartovo 13 (Cene Štupar), Ljubljana (I. nadstropje, Velika soba 101).

Erasmus za mlade podjetnike omogoča novim in bodočim podjetnikom pridobivanje podjetniških veščin, izmenjavo znanja ter poslovnih zamisli z izkušenim tujim podjetnikom iz ene od držav EU, pri katerem se usposablja in z njim sodeluje od enega meseca do pol leta.

Vsi bodoči in mladi podjetniki, ki se odločijo za izmenjavo, prejmejo finančno pomoč Evropske unije za kritje nastanitvenih stroškov in stroškov potovanja.

Na delavnici bodo podrobno predstavljeni namen in cilji programa, pogoji in postopki vključitve v program, konkretni napotki za e-prijavo ter nekaj primerov dobrih praks usposabljanj slovenskih mladih podjetnikov v tujini.

Prijavite se lahko do petka, 10. novembra 2017 oziroma do zapolnitve prostih mest. Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Predstavitev programa je namenjena študentom, mladim, brezposelnim, zaposlenim in drugim, ki že oblikujejo svojo podjetniško idejo ali si želijo v prihodnosti postati podjetniki. Prav tako je predstavitev namenjena mladim in izkušenim podjetnikom, ki se lahko vključijo v program kot tisti, ki odidejo na usposabljanje k izkušenim podjetnikom v tujino oziroma postanejo gostitelji mladim podjetnikom iz tujine.

Eramus za podjetnike bo mogoče spoznati tudi 15. novembra 2017 na 10. Dnevnih podjetništva.Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov