5. mednarodni in med-regionalni in ekonomski forum v ruski regiji Vladimir

21.04.2017

Lokacija: Vladimir, Ruska federacija

Datum: od 19. do 21. maja 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija obvešča, da bo med 19. in 21. majem 2017 v mestu Vladimir v Ruski federaciji, ob 50. obletnici »Zlatega prstana«, potekal 5. mednarodni in med-regionalni ekonomski forum, ki bo namenjen področju razvoja podjetništva in turizma.

Na forumu bodo poleg predstavnikov podjetij sodelovali tudi predstavniki administracije predsednika in vlade Ruske federacije, direktorji vodilnih ruskih inštitucij in podjetij tako s področja turizma kot s področja drugih segmentov mednarodnega sodelovanja.

Udeležba podjetij pod okriljem javne agencije SPIRIT Slovenija na lanskem 4. mednarodnem in med-regionalnem ekonomskem forumu je že prinesla rezultate v obliki podpisanih pogodb med slovenskimi in ruskimi podjetji.

Letos je javna agencija SPIRIT Slovenija ponovno prejela vabilo guvernerke Vladimirske regije za udeležbo slovenskih podjetij na letošnjem forumu. Želeli bi preveriti, ali obstaja interes za morebitno organizirano udeležbo, zato vas vabimo, da svoj interes javite kontaktni osebi foruma gospe Marini Javorski Vladimirovni, Tel: +79031556315, e-naslov: nzAopwpfwsfnjb/sv ter se prijavite direktno na uradni strani foruma: http://forum.avo.ru/.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: ga. Tanja Drobnič, e- naslov: ubokb/espcojdAtqjsjutmpwfojb/tj, Tel: (01) 589-18-94.

Elektronski dokumenti:Nazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov