Kreativne naloge za mlade

Za mlade - zaključene skupine osnovnošolcev in srednješolcev smo pripravili dvourne naloge, pri katerih mladi dodatno razvijajo svojo ustvarjalnost kreativnost, delo v skupinah, reševanju izzivov in podobno.

Namen dveurnih nalog je skozi praktične primere pokazati neverjeten kreativni potencial, ki ga imamo vsi ljudje, tudi vaši učenci, dijaki in študentje.

Rezultat izvedenih nalog bodo zagotovo številni zgrajeni stolpi in ograje iz zobotrebcev, narisani stripi, na glavo obrnjene pravljice, izboljšano šolsko okolje, kopica novih kreativnih idej in veliko smeha. Velika večina udeležencev bo spoznala, da imajo izjemen kreativni potencial, ki ga je potrebno le zbuditi. Naučili se bodo kako s poglobljenim razumevanjem, hitrim ukrepanjem in prototipiranjem reševati kompleksne probleme in razvijati nove rešitve. Spoznali bodo, da so dobre zgodbe najboljši način predstavitve in da slika lahko pove mnogo več, kot samo beseda. Kdo ve. Mogoče bodo nekateri udeleženci nekoč celo razvili nove izdelke in rešitve ter tako prihodnjim generacijam reševali probleme in s tem ustvarjali kakovostna delovna mesta.

Vse naloge so zasnovane za 20 udeležencev za osnovnošolske učence (od 5 razreda naprej) in srednješolske dijake. Možno jih je izvajati tudi v večjih skupinah, vendar je treba temu primerno povečati količino potrebnih materialov in število izvajalcev.

Vsaka naloga pokriva več ključnih področij zato se lahko s pomočjo spodnjega kazala samostojno odločite glede na lastne želje ali potrebe udeležencev.

Opisi nalog:

Prosimo vas, da nam uporabo teh nalog sporočite z vpisom v obrazec. Od vas potrebujemo naslednje podatke: šola, število vključenih otrok, izvedena vaja, v okviru katere aktivnosti je bila izvedena in seveda vaše kontakte.

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov