Državni finale tekmovanja PowerUp!

16.05.2018

Lokacija: Ljubljanski grad

Datum: 28. maj 2018, ob 16. uri

Vabljeni na inspirativen energetsko-startupovski dogodek, ki bo 28. maja 2018, ob 16. uri na Ljubljanskem gradu.

Na dogodku bodo najboljši slovenski start-upi s področja čistih tehnologij pred žirijo predstavili svoje inovativne ideje. Zmagovalec bo povabljen na veliki finale tekmovanja PowerUp! v Pragi, kjer se bo lahko potegoval za denarne nagrade, prejel pa bo tudi vrhunsko mentorstvo, oceno poslovnega modela in možnost vključitve v InnoEnergyjev pospeševalnik Highway®.

S svojo prisotnostjo vas bo počastil tudi Andy Baynes, nekdanji izvršni direktor pri podjetjih Apple, Nest in Google ter investitor v inovacije in start-upe, ki bo na državnem finalu tekmovanja PowerUp! v Ljubljani tudi glavni govornik.

Dogodek nudi priložnost za sodelovanje v 'pitching' sejah, poslovnem mreženju, razpravah s strokovnjaki iz industrije in poslušanje navdihujočih govornikov. Za mreženje je organizator pripravil tudi PowerUp! aplikacijo, ki je na voljo na platformi Eventory. Vabljeni k registraciji in uporabi te aplikacije za spoznavanje navdihujočih oseb, ki se bodo pridružile na dogodku: med udeleženci bodo številni mladi podjetniki, investitorji in ljudje iz slovenskega start-up ekosistema, moderirala pa ga bo Alenka Žumbar Klopčič, direktorica Montela Energetike.NET.

Dodatne informacije in prijaveNazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov