Brezplačni dogodek - »Vključevanje malih in srednje velikih podjetij v mednarodne dobaviteljske verige«

12.09.2017

Lokacija: Mednarodni obrtni sejem Celje (dvorana L1), Dečkova c. 1, Celje

Datum: 14. september 2017, od 10.30 do 14.00 ure

Ugodna konjunkturna gibanja na glavnih slovenskih izvoznih trgih pozitivno vplivajo na rast slovenske industrije in gospodarstva v celoti. Hkrati odpirajo priložnosti za nove vstope podjetij, ki lahko zadostijo standardom konkurenčnih dobaviteljev v poslovnih sistemih in verigah večjih družb/korporacij. Tudi v Sloveniji in sosedstvu delujejo sistemi, ki zaradi poslovne nuje dnevno nadgrajujejo in izboljšujejo svojo konkurenčnost na globalnem trgu.

  • Kakšne so zahteve današnjega poslovnega trenutka na področju internacionalizacije? 
  • Kakšna so pričakovanja »velikih igralcev« in na kakšen način se manjši specialisti lahko prebijejo v njihove dobaviteljske in razvojne portfelje?

Na ta in druga vprašanja bodo iskali odgovore in napotke iz prakse velikih sistemov, ki si jih manjša propulzivna podjetja želijo za svoje kupce in partnerje.

V ta namen v okviru 50. celjskega sejma MOS 2017 organizirajo predstavitev in neposredna bilateralna srečanja (B2B) s predstavniki izbranih večjih slovenskih in tujih družb, ki na svojih področjih sledijo in krojijo tržna in razvojna gibanja.

Brezplačni dogodek - »Vključevanje malih in srednje velikih podjetij v mednarodne dobaviteljske verige« bo potekal v četrtek, 14. septembra 2017, od 10.30 do 14.00 ure v okviru Mednarodnega obrtnega sejma v Celju (dvorana L1), Dečkova c. 1, Celje.

Program

Dogodek je brezplačen.

Prijava: Upoštevali bodo samo elektronske prijave do zapolnitve razpoložljivih mest (70) oz. najkasneje do srede, 13. septembra 2017, do 11:00. Prijavljate se po principu ena oseba - ena prijavnica. Prijavnice izpolnjujte v angleškem jeziku.

Vsem, ki se boste pravočasno prijavili na dogodek, omogočajo prost vstop na sejmišče. Navodila prejmete po opravljeni elektronski prijavi.

Dodatne informacije in prijaveNazaj

Zagotovite si

brezplačne podporne storitve za svoje podjetje

Pridružite se

hitro rastočim podjetjem v inovativnem okolju

bodite obveščeni

in se naročite na tedenski informativni bilten

Preglejte ponudbo

domačih javnih razpisov