Produktna fotografija za socialna omrežja z mobilnimi telefoni

Produktna fotografija za socialna omrežja z mobilnimi telefoni

14. 05. 2024

Kovačnica - podjetniški inkubator Kranj, Poštna ulica 4, Kranj

Datum: 14. maj 2024, ob 17.00 uri

V današnjem svetu, kjer večina trženja poteka preko digitalnih platform, je privlačna fotografija ključnega pomena za predstavitev izdelkov. In kar je najboljše, je tehnologija fotografiranja na pametnih telefonih že toliko napredovala, da za to ni nujno potrebna draga oprema ali strokovno znanje fotografije.

Vabljeni na brezplačno predavanje, kjer se boste naučili kako s pomočjo mobilnih telefonov lahko tudi vi ustvarite privlačne fotografije vaših izdelkov za vaša podjetja.

Kaj boš izvedel/a na delavnici?

  • osnove produktne fotografije,
  • naučili se boste razumeti, kako izkoristiti funkcije mobilnega telefona za fotografiranje izdelkov,
  • kako izbrati ustrezno okolje,
  • kako izbrati ozadje za fotografiranje vaših izdelkov,
  • pregled funkcij in nastavitev kamere na mobilnih telefonih, ter kako jih pravilno uporabiti,
  • obdelava fotografij - nekaj časa bomo namenili tudi urejanju fotografij v aplikaciji na mobilnih telefonih; z namenom da bi izboljšali videz, privlačnost izdelkov in boljšo predpripravo kreativnih vsebin za spletne platforme.

Cilji delavnice je pridobitev celovitega vpogleda v ustvarjanje produktnih fotografij za socialna omrežja, kar vsem podjetnikom in tudi tistim, ki na to pot šele stopate omogoča izboljšanje vašega digitalnega vpliva in privabljanje večjega števila sledilcev/kupcev.

Delavnica je primerna za vse mlade podjetnike, ustvarjalce vsebin na socialnih omrežjih, za začetnike v fotografiji z mobilnimi telefoni in tiste, ki želijo izboljšati svoje spretnosti v produktni fotografiji. Na delavnici boste imeli čas tudi za vaša vprašanja.

Usposabljanje bo vodila Neja Jesenko. Neja je ljubiteljica narave, gora in lepot Slovenije. Prihaja iz Poljanske Doline, študirala je na Inštitutu in akademiji za multimedije, ukvarja se s fotografijo, poleti predvsem s fotografiranjem porok, parov, kužkov ali pa kombinacija vsega. Na Instagramu pa lahko njene dogodivščine spremljate tudi pod uporabniškim imenom @nejajesenko.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj