PM4Real: STRES ali PREDNOST

PM4Real: STRES ali PREDNOST

29. 02. 2024

Unija Računovodska hiša, Brezovica, Tržaška cesta 515, Ljubljana

Datum: 29. februar 2024, ob 16.30. uri

Sodelovanje z različnimi tipi osebnosti ljudi

Vabljeni na izjemno zanimiv dogodek, ki bo potekal v četrtek, 29. februarja 2024, ob 16:30. uri v Unija Računovodska hiša, Tržaška cesta 515, Ljubljana.

Posebna gostja bo Anja Žagar, expert v H2H Soft Skills ter certificirana Change Pracitioner. Z vami bo delila svoje poglobljeno znanje ključnih vidikov, ki krojijo uspeh vašega tima ali podjetja.

Osebnostna raznolikost in barvitost tima sta ključnega pomena za doseganje vrhunskih rezultatov. Zato bomo raziskali, kako lahko bolje razumemo in vključimo osebnostne značilnosti posameznih članov tima. S sodelovanjem v skupnem delovanju lahko dosežemo sinergijo, ki vodi do izjemnih dosežkov.

V poslovnem svetu je poznavanje tipov osebnosti neprecenljivo orodje. S tem pridobite prednost pred konkurenco, saj vam omogoča hitrejše in bolj učinkovito približevanje potrebam strank ter uspešno vzpostavljanje odnosov. Na delavnici boste razvijali veščine prepoznavanja in upravljanja s tipi osebnosti ter odkrivali, kako lahko ta znanja prenesemo v prakso.

Rdeča nit njenih delavnic je poznavanje orodij za delo z ljudmi na podlagi poznavanja njihovega tipa osebnosti.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za izboljšanje delovnega okolja, povečanje storilnosti in začetek novega pogleda na svoje sodelavce, tako podrejene kot nadrejene.

O predavateljici: Anja Žagar je diplomantka Ekonomske fakultete v Ljubljani, uspešno pa je zaključila tudi šolanje na TBA v Kanadi na področju mednarodne poslovne kulture. V podjetniške vode se je podala leta 2008 in od tedaj se ukvarja s prodajo in H2H (Human2Human) orodji za poslovno uspešnost. Svoje podjetniške in predavateljske izkušnje in znanje je pridobila v času sodelovanja z različnimi podjetji in organizacijami, s pomočjo obiskovanja večjih seminarjev v Sloveniji in tujini ter s prebiranjem vrhunske literature domačih in tujih avtorjev. Je avtorica več kot 70 člankov na temo podjetništva, prodaje, vodenja in osebnostne rasti. Anja ima certifikat iz področja IC Agile Certified Professional (ICP-TAL) in Prosci® Certified Change Practitioner.

Anja je na podlagi svoje strokovnosti in izkušenj pridobila zaupanje s strani podjetij kot so Sanolabor d.d.Luka Koper d.d.Comtrade d.o.o.Mercator d.d.Sparkasse BankaORO ORODJARNA d.o.o.EFLjubljana, javne agencije SPIRIT SlovenijaSoltec d.o.o.Alumni EFJavni zavod Mestne LekarneDruštvo farmacevtskih tehnikovMaPel d.o.o.GZSProDomi in še mnogih drugih.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj