LIFT-off: Popelji svoj zdravstveni produkt (digitalni ali fizični) na višji nivo

LIFT-off: Popelji svoj zdravstveni produkt (digitalni ali fizični) na višji nivo

21. 03. 2024

Kovačnica - podjetniški inkubator Kranj, Poštna ulica 4, Kranj

Datum: 21. marec 2024, ob 17.30 uri

Razvijaš inovativne rešitve na področju zdravstva, morda že vodiš podjetje, ki ustvarja digitalne ali fizične zdravstvene produkte? Želiš pridobiti dostop do vrhunskih mentorjev, podporo pri kliničnih študijah, možnost širjenja na mednarodne trge in finančna sredstva? Potem ... Nadaljuj z branjem!

Ni dvoma, da je potreba po inovativnih zdravstvenih rešitvah vse večja, saj se soočamo z izzivi na strani pacientov in zdravstvenih ustanov. Rešitve v zdravstvu so ključne za izboljšanje kakovosti življenja in oskrbe.

V Kovačnici so se tako zavezali oz. zavzeli, da bodo v letošnji "start-up sezoni" pomagali inovatorjem na področju zdravstvene tehnologije!

Dogodek "LIFT-off: Popelji svoj zdravstveni produkt (digitalni ali fizični)na višji nivo" je uvod v program LIFT 2024 (www.kovacnica.si/lift).

Vabljen_a, da se pridružiš "LIFT-off" okrogli mizi, ki bo potekala v četrtek, 21. marca 2024, ob 17.30 uri! Ob sodelovanju predstavnikov podjetij BETTER d.o.o. in Mesi d.o.o. boste razpravljali o razvoju zdravstvenih produktov, trenutnih potrebah trga, tehnoloških inovacijah ter prihodnjih izzivih.

Po okrogli mizi sledi srečanje, kjer boš imel_a edinstveno priložnost, da se povežeš s ključnimi akterji v industriji, pridobiš dragocene nasvete in izkušnje ter pospešiš napredek pri uresničevanju svojih inovacij v zdravstvu.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj