Kako bolje obvladovati sebe v negotovem podjetniškem okolju na osnovi modela arhetipov

Kako bolje obvladovati sebe v negotovem podjetniškem okolju na osnovi modela arhetipov

09. 05. 2024

dvorana OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje

Datum: 9. maj 2024, ob 9.00 uri

SPOT svetovanje Savinjska vabi na brezplečen podjetniški zajtrk z mreženjem - »Kako bolje obvladovati sebe v negotovem podjetniškem okolju na osnovi modela arhetipov«, ki bo potekal v četrtek, 9. maja 2024, ob 9.00 uri v dvorani OOZ Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje.

Se želite lažje spopadati z vsemi vsakodnevnimi izzivi in podjetniškimi odločitvami? Želite boljše poslovne rezultate, ki vam dajejo osebno izpolnjenost in občutek, da ste samozavestni kreatorji svojega življenja? Želite poglobiti občutek, da dobro nadzorujete čustva in se znate genialno odzivati na zunanje okoliščine?

Kratka vsebina:    

  • spoznali boste model 4 arhetipov, razumeli njihove značilnosti ter znali opredeliti njihovo vlogo na vaši življenjski poti
  • odkrili boste vašo arhetipsko identiteto, ki je povezana z vašimi notranjimi viri in trenutnimi izzivi
  • spoznali boste, kako izkoristiti vašo NAJMOČNEJŠO energijo in postati bolj samozavestni z uravnoteženjem različnih moči, ko je to potrebno
  • spoznali boste ideje, kako utelesiti vsak arhetip v vašem življenju in narediti naslednji korak.

Predstavljajte si, da dnevi postanejo bolj polni tistih aktivnosti, ki vam prinašajo veselje, zadovoljstvo in izpolnjenost, da znate ohranjati vašo vitalno energijo, okrepiti notranjo stabilnost na poslovnem področju, najti načine, kako lahko bistveno olajšate določene stvari ali popolnoma spremenite vaš pogled na celotno situacijo.

Arhetipi prinašajo svež veter v vaših razmišljanjih, navdih, podporo za zagon za uresničitev vaših ciljev in načinov delovanja. To je izjemna priložnost za spoznavanje mednarodno uveljavljenega diagnostičnega orodja - modela arhetipov.

Izvajalka: mag. Darja Zorko Mencin, priznana mednarodna strokovnjakinja za osebni in profesionalni razvoj, uspešna trenerka mehkih veščin in izkušena NLP poslovna in transformacijska coachinja z več kot dvajset letnimi izkušnjami. Ima izjemno bogate mednarodne izkušnje, saj je živela in delala v različnih državah, kot so Malta, Turčija, Indija, Švedska, Argentina, Švica in Ukrajina. Več kot dve leti je kot slovenska strokovnjakinja sodelovala v programu U-LEAD z Evropo. Za svoje delo je prejela priznanje »Exceptional Women of Excellence« v Haagu.

Udeležba je brezplačna za vse udeležence. Celoten dogodek bo trajal 2 uri in bo priložnost za izmenjavo mnenj in mreženje.

Prijave sprejemajo do srede, 8. 5 .2024, do 12. ure.

Dodatne informacije in prijave



Nazaj