Brezplačno usposabljanje - »Spletna strategija«

Brezplačno usposabljanje - »Spletna strategija«

15. 09. 2020 - 22. 09. 2020

v konferenčni dvorani Rokodelskega centra Ribnica, Cesta na Ugar 6, Ribnica

Datum:

  • 15. september 2020, od 17. do 20. ure
  • 22. september 2020, od 17. do 20. ure

Usposabljanje je primerno za tiste, ki spletne trgovine še nimajo, kot tudi tiste, ki spletno trgovino že imajo in bi radi povečali prodajo preko spleta oziroma naredili celovito spletno strategijo. Usposabljanje je namenjeno podjetnikom in potencialnim podjetnikom iz regije JV Slovenija.

Udeleženci delavnice se bodo naučili, kako oblikovati blagovno znamko, ki bo uspešno komunicirala identiteto gostitelja/destinacije, vzbujala kredibilnost in se obenem povezala s potencialnimi gosti po vsem svetu.

Spoznali boste, kako svojo ponudbo in komunikacijsko strategijo prilagoditi najnovejšim trendom v turizmu.

Naučili se boste načrtovati in izvesti uspešno komunikacijsko in marketinško strategijo z uporabo najsodobnejših trendov in orodij v marketingu, kot so pripovedovanje zgodb, uporaba vizualnih pripomočkov ter digitalnega marketinga.

Več

Delavnico bo izvedla Nastja Kramer, Malinca.si. Nastja je solastnica spletne trgovine in blagovne znamke Malinca, ki zajema zdravo prehrano, naravno kozmetiko in prehranska dopolnila. Nastja, ki se navdušuje nad zdravo prehrano in zdravim načinom življenja, je do ideje za ustanovitev podjetja prišla, ker na trgu ni našla portala, ki bi na enem mestu nudil zdrave izdelke in hkrati nudil recepte na njih. Nastja zelo rada piše, predava in svoje znanje prenaša na druge.

Prijave: Število udeležencev je omejeno. Prijave so obvezne, sprejemajo jih do petka, 11. septembra 2020.

Dodatne informacije: Danijela Vukojević, GSM: 041 759 762, e-naslov: danijela.vukojevic@rc-kocevjeribnica.si.



Nazaj