Brezplačno skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

Brezplačno skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja

29. 01. 2020 - 19. 02. 2020

predavalnica podjetja Data d.o.o., Dunajska cesta 136, Ljubljana (vhod je od zadaj, iz Štembalove ulice, parkiranje ni mogoče pred samo stavbo)

Datum:

  • 29. januar 2020, ob 14. uri
  • 5. februar 2020, ob 14. uri
  • 19. februar 2020, ob 14. uri

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja je namenjeno predvsem bodočim podjetnikom, saj vas na izobraževanju seznanijo s postopki pred, med in po ustanovitvi podjetja.

Pojasnili vam bodo, na katera vprašanja morate pripraviti odgovore, preden registrirate podjetje. Natančno vam bodo predstavili tudi sam postopek registracije na točki VEM -  katero dokumentacijo morate prinesti s sabo na ustanovitev podjetja ter kaj morate urediti po končanem postopku na točki VEM.

Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja vam bo pomagalo, da boste razumeli razliko med s.p. in d.o.o. Pojasnili vam bodo, katere so prednosti in slabosti ene in druge organizacijske oblike. Seznanili vas bodo s stroški, ki vas utegnejo doleteti ob odprtju podjetja in vam razložili, kako ustrezno izbrati ime in poslovni naslov vašega podjetja. Na seminarju Skupinsko svetovanje pred registracijo podjetja boste izvedeli tudi, kako izbrati dejavnosti, ki jih boste izvajali ter kakšni so pogoji za opravljanje nekaterih izmed njih.

Prijava: Prijavni obrazec najdete tukaj.

Dodatne informacije: e-naslov: data@data.si



Nazaj