Brezplačni spletni seminar - »Zmanjšanje stroškov z analizo verige vrednosti«

Brezplačni spletni seminar - »Zmanjšanje stroškov z analizo verige vrednosti«

29. 05. 2020

spletni seminar bo potekal preko orodja Microsoft Teams

Datum: 29. maj 2020, od 10. do 12. ure

V kriznih časih mora vodstvo podjetja zmanjšati stroške. Toda ne glede na to, kako težko je to za podjetja, obstajajo stroški, ki jih nikakor ni mogoče zmanjšati - to so stroški za procese, ki ustvarjajo vrednost.

Vsaka organizacija je skupek procesov, na koncu katerih nastane vrednost za potrošnika. Ali pa vrednost ne nastane, potrošniki ne kupijo in podjetje se znajde v težavah. Ti procesi niso homogeni. Nekateri vplivajo na vrednost neposredno, drugi posredno, tretji pa nanjo komajda vplivajo.

S sestavljanjem jasnega seznama vrednosti trenutnih in potencialnih strank ter z opisom vaše procesne verige lahko jasno ugotovite, kateri procesi vplivajo na ustvarjanje vrednosti, kako in kateri ter kateri ne. Stroške slednjih je mogoče zmanjšati. Stroškov procesov, ki ustvarjajo vrednost, pa ni mogoče zmanjšati tako zlahka

Vsa podjetja bodo morala zmanjšati svoje stroške. Toda kako ne narediti napake in ne zmanjšati stroškov, katerih zavračanje bo še poslabšalo vaše težave? Kako najti vire za dodatno rast? Pri tem vam lahko pomaga tehnika (oz.metoda) analize verige vrednosti. 

Predavatelj: Svyatoslav Biryulin 

Udeležba je brezplačna

Prijava: Svojo udeležbo potrdite preko spletne prijavnice. Rok za prijavo je do vključno 26. 5. 2020. Vsak prijavljeni prejme en dan prej povezavo, s katero bo lahko ob navedenem terminu dostopal do spletnega seminarja.

Dodatne informacije: Vesna Herženjak, Tel: (02) 220-87-27, e-naslov: vesna.herzenjak@stajerskagz.si.

Projekt SPOT - projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.



Nazaj