Brezplačni spletni seminar - »Zakaj bi s projekti delali minus, če se vam lahko smeje ob zelenih številkah?«

Brezplačni spletni seminar - »Zakaj bi s projekti delali minus, če se vam lahko smeje ob zelenih številkah?«

06. 10. 2020

na spletu

Datum: 6. oktober 2020

Zakaj bi s projekti delali minus, če se vam lahko smeje ob zelenih številkah?

Na brezplačnem spletnem seminarju si boste pogledali, kako zagotoviti spremljanje projekta, da lahko v kateremkoli trenutku preverite stanje v predvidenih časovnih ter finančnih okvirih.

Ali potrebujete vpogled na trenutno stanje projekta? Koliko ljudi in koliko časa vam pripravlja podatke? V kakšni obliki dobite podatke, ali podatkom verjamete? Ali stroške za čas priprave podatkov upoštevate v stroške tega projekta?

Izkušnje kažejo, da so projektno usmerjena podjetja bolj prilagodljiva zahtevam kupcev, ker se lažje in hitreje odzivajo na njihove želje. Kakovost, cena in pravočasna izvedba so glavni motivi za projektno vodenje. Zmožnost finančnega in časovnega obvladovanja projektov pa prinaša dobičkonosnost. Vsak projekt je glede načina izvedbe enkraten in neponovljiv, vendar imajo vsi enake glavne faze in eno glavno sestavino - človeka. Ob vse večji digitalizaciji, ki posega tudi na področje vodenja projektov, in ob uporabnikom vse bolj prijaznih informacijskih rešitvah za podporo pri sodelovanju, se timsko delo in s tem inovacijski potencial le še krepi.

Prijava: Elektronsko prijavnico najdete tukaj.



Nazaj