Brezplačni spletni seminar - »Kaj imajo čustva, telo in razum opraviti z uspešnostjo«

Brezplačni spletni seminar - »Kaj imajo čustva, telo in razum opraviti z uspešnostjo«

09. 12. 2020

online v izvedbi ERUDIO HUB

Datum: 9. december 2020, od 16.00 do 17.30 ure

V okviru izvajanja projekta SIO-ERUDIO HUB-2020-22 bodo v "on-line" obliki izvedli spletni seminar z nekaterimi interakcijami. Predstavljene bodo uporabne vsebine s področja psihoterapije, čustev, odnosov, osebne rasti in miselne naravnanosti v podjetništvu. S tega področja bodo skušali izpostaviti ovire oz. težave iz vsakdanjega življenja ter kako se z njimi tudi spopasti.

Predstavljene bodo tudi podporne storitve za podjetništvo in startupe, ki jih ponujajo SPS, Javna agencija SPIRIT Slovenija itd., kakor tudi projekt SIO ERUDIO HUB 2020-22.

Dogodek je primarno namenjen inovativnim potencialnim podjetnikom (FAZA 1) s poslovno idejo in željo po začetku samostojne podjetniške poti. 

Predavatelj: Mag. Drago Švajger, ustanovitelj in strokovni direktor centra za psihoterapijo, svetovanje in izobraževanja Uglašeni odnosi. Svoje terapevtsko strokovno znanje poglablja na doktorskem študiju na Univerzi v Ljubljani in na izpopolnjevanju iz zakonske in družinske terapije. Poleg vodenja centra opravlja individualne, zakonske in družinske psihoterapije, ter predava in vodi delavnice s področja odnosov, osebne rasti, asertivne komunikacije, tako za podjetja, šole, kot zasebne zavode.

Povezovanje spletnega seminarja in koordinacija: Ksenija Kaloper, operativna direktorica Erudio hub, d.o.o.

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj