Brezplačni spletni dogodek - »Tvoj brand je tvoja svoboda: Kako iz osebne znamke zgraditi posel?«

Brezplačni spletni dogodek - »Tvoj brand je tvoja svoboda: Kako iz osebne znamke zgraditi posel?«

18. 06. 2020

online v izvedbi Inkubatorja Gea College

Datum: 18. junij 2020, ob 16. uri

Z velikim veseljem vas obveščajo, da se bo na dogodku pridružil digitalni inovator in podjetnik Jordon Rooney (ZDA), katerega obisk v Sloveniji je bil marca zaradi pandemije COVID-19 odpovedan, pridružil na ekskluzivnem spletnem podjetniškem dogodku, kjer bo delil svojo zgodbo in podjetniške nasvete. Dogodek bo v celoti potekal v angleškem jeziku.

Jordon Roney bo na dogodku spregovoril o preverjenih načinih, kako izgraditi svojo osebno blagovno znamko, privabiti sledilce ter podjetja in vzpostaviti prave poslovne povezave. Ali veš, da ti za ustvarjanje osebne blagovne znamke ni treba biti influencer ali vplivnež? Jordon namreč iz lastnih izkušenj uči, kako zgraditi pristno in trajnostno blagovno znamko, ki je njemu prinesla neskončne priložnosti. Tvoja sreča je odvisna od tvoje kariere. V digitalni dobi ti ni treba vztrajati v službi, ki je ne maraš. Če imaš pravo osebnost, ustvarjalnost ali edinstven nabor spretnosti, si lahko zgradiš platformo, da se osvobodiš nesmiselnega dela.

Na dogodku boste skupaj z Jordonom spoznali, kako razvijati svojo blagovno znamko, ustvarjati vsebino na družbenih omrežjih, ki bo ustvarila občinstvo, in nato zgraditi podjetje, ki ti bo omogočilo, da živite svoje polno življenje.

Jordon Rooney je digitalni inovator, strokovnjak za znamčenje in govorec iz Pittsburgha (Pennsylvania, Združene države Amerike):

  • Ima 140.000 sledilcev na družbenih omrežjih in 20 milijonov ogledov videov.
  • Direktor podjetja Built Different.
  • Govorec na TEDxUPNYC v Pragi: Building an Authentic Brand in the Digital Age.
  • Prejemnik AVA International Digital Media Platinum Award nagrade.
  • Ustanovotelj VlogU, prve digitalne marketinške agencije, ki jo vodijo mladi (do 30 let).

Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije in prijave

Dogodek se izvaja v okviru operacije SIO 2020-2022.

Dogodek sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.



Nazaj