Brezplačni dogodek - »Kako do osebnega in poslovnega uspeha«

Brezplačni dogodek - »Kako do osebnega in poslovnega uspeha«

02. 07. 2020

Večnamenski center Cerkno, Bevkova ulica 22, Cerkno

Datum: 2. julij 2020, ob 17. uri

Kadar smo navajeni na določen način delovanja, se zelo težko spremenimo. To se je izkazalo tudi v času epidemije koronavirusa, ko smo bili pahnjeni v drugačen način razmišljanja in obnašanja. Nekateri so se znašli, drugi malo manj. Naši možgani ljubijo poznano in ravno zato je tako težko sprejemati odločitve, da bomo npr. v svoj posel uvedli določene spremembe, prenehali s kajenjem, začeli bolj zdravo živeti, se manj "sekirati"...

Na predavanju bodo natančno pregledali način delovanja našega uma. Ko poznamo te zakonitosti, jih lahko uporabimo sebi v prid. Naš um je namreč priden delavček, ki nas uboga na vsakem koraku, posluša naša navodila in nam skuša ugoditi oz. nas zavarovati.

Delavnico bo izvedla Saša Einsiedler - licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna licencirana trenerka persolog DISC, DreamBuilder coach, praktik hipnoze, mediatorka, komunikacijska trenerka, avtorica, motivacijska govornica, podjetnica (svoje podjetje ima že 20 let) in mama 5 otrok. Mnogi se Saše spominjamo z radia in televizije, danes pa je tudi avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev in Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler.

Več

Predvideno trajanje: 2 uri

Udeležba je brezplačna.

Prijave: Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na e-naslovu: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbirajo do zasedbe prostih mest.



Nazaj