Brezplačna spletna delavnica - »Naučite se izdelati profesionalne tiskovine in druge grafične kreacije s pomočjo brezplačnega orodja Canva«

Brezplačna spletna delavnica - »Naučite se izdelati profesionalne tiskovine in druge grafične kreacije s pomočjo brezplačnega orodja Canva«

04. 06. 2020

na spletu

Datum: 4. junij 2020, od 9. do 11. ure

SPOT svetovanje Gorenjska vas vabi na brezplačno spletno delavnico z naslovom: »Naučite se izdelati profesionalne tiskovine in druge grafične kreacije s pomočjo brezplačnega orodja Canva«.

Okvirna vsebina:

  • Na delavnici se boste seznanili z uporabo brezplačnega spletnega orodja za oblikovanje grafičnih in video rešitev Canva, ki omogoča kreiranje z več sto profesionalno oblikovanimi predlogi.
  • Uporabniki si bodo lahko tudi sami ustvarili svoje lastne grafične ali video predloge od začetka do konca.
  • Z orodjem Canva je preprosto oblikovati letake, brošure, vizitke, logotipe, enostavne video vsebine ter ostala gradiva za objave na Facebooku ter Instagramu.

Delavnica je primerna tako za potencialne podjetnike kot tudi za podjetja, ki dnevno potrebujejo nove in lepo oblikovane vizualne kreacije.

Več o delavnici

Predavateljica: Predavateljica je ga. Tanja Fric in podjetja Go Digi d.o.o.

Strokovnjakinja za digitalni marketing, spletne strani, predavateljica, strokovna sodelavka za projekte, podjetnica. Kot strokovnjakinja na področju spletnega komuniciranja in izdelave spletnih strani je uspešno predavala in svetovala številnim podjetjem iz različnih branž. 

Prijava: Prijave pošljite po elektronski pošti: hermina.biscevic@ragor.si z nazivom podjetja, imenom in priimkom udeleženca ter elektronsko pošto ali pokličite po telefonu na (04) 581-34-13.



Nazaj