Trajnostna poslovna strateška transformacija slovenskih podjetij

 

 

Priča smo spremembam, ki nas vse postavljajo pred nova dejstva bivanja in poslovanja. Stari načini in vzorci delovanja nam ne služijo več, postaviti moramo nove, čvrstejše temelje na vseh področjih. Le tako bomo kos spremembam in izzivom, ki nas čakajo.

Program Trajnostna poslovna strateška transformacija slovenskih podjetij je namenjen postavljanju trajnostnih strateških temeljev poslovanja in sprejemanju ustreznih vrednot, ki so podlaga za izgradnjo prave, boljše vrednosti podjetja v novih poslovnih, družbenih, okoljskih in ekonomskih situacijah.

Podjetja, ki so že stopila na pot trajnostne strateške transformacije poslovanja, že pomembno prispevajo k kreiranju boljše vrednosti produktov in storitev in hkrati izboljšujejo svojo konkurenčno prednost na trgu.

Pomembno

Program Trajnostne in krožne transformacije se nadaljuje v letih 2022-2026, v mesecu juliju 2022 bo objavljen javni razpis »Podpora zagonskim, mikro, malim in srednjim podjetjem pri strateški trajnostni in krožni transformaciji poslovanja v letih 2022-2025«

Spremljajte nas, vse informacije bodo ažurno objavljene na tej strani.